Autor: 021.rs

Novi Sad
22.10.2016.
19:36 > 15:39
Protest neformalne grupe građana "Pravda za tate", kojim će se ukazati na diskriminaciju očeva, održaće se sutra na Trgu slobode.
  • Perica

    23.10.2016 15:06
    ŠTETA
    Mislim i ubeđen sam da zlostavljani,maltretirani.....ako žele da žive dalje sa nekim,,,mogu da se pronađu u takvoj grupi.Nisam mislio ništa loše.Očigledno sam išao korak dalje.
  • osoba

    23.10.2016 14:23
    kako
    kako vas sve nije sramota?
    Samo u Srbiji moze osoba da bude silovana i onda jos optuzena da je kriva.
    Svi vi sto pametujete, da vam je majka, sestra ili devojka prosla kroz nesto slicno, da ste videli taj uzas u njenim ocima, i onda gledali kako je jos policija i sudovi razvlace, da bi vi tu jos nesto srali.
    gadite mi se svi.
  • neko

    23.10.2016 14:21
    pa dobro dokle
    Kao dete iz braka, ciji je otac u udruzenju oceva, i koje je ta osoba zlostavljala, a pritom alimentaciju nije platio 10 godina, mogu samo da kazem fuj bre svi vi koji ih branite.
    ako nekog optuze da je pedofil vi stajete na njegovu stranu?
    fuj grad koji tako nesto dopusti.
  • neko

    23.10.2016 10:11
    Zasto su danasnje zene tako surove ? Kao da su sve ponikle u Parovima.
  • Novosadjanin

    23.10.2016 09:47
    @Perica
    Razlicite diskriminacije su u pitanju. Problem kod diskriminacije zena je sto su cesce fizicki zlostavljane, vise su izlozene silovanju itd, a problem kod diskriminacije muskaraca je sto ce retko koji otac dobiti dete posle razvoda, sto se psihicki zlostavljaju (upravo ovo navedeno u tekstu) itd. Diskriminacija zena je prihvacen i priznat problem, dok kod muskaraca to nije slucaj, zato je ovaj protest i potreban.
  • Roditelj

    23.10.2016 01:19
    ravnopravnost
    Danas svaka devojka na ulici može da uperi prst u vas i da kaže da ste juče hteli da je silujete, da ste je zlostavljali i policija će uvek njoj da veruje a ne muškarcu. A da ne govorim o Centrima za socijalni rad koji jedva čekaju ovakve situacije. Ako držite rodjeno dete u krilu, optužiće vas da ste pedofil. Žene koriste psihološko nasilje kao vid osvete, žele da policija zabrani tj. da istera muža iz sopstvenog stana, a da bi dobila njegovu imovinu ili novac. Za ovakve neosnovane optužbe u Evropi bi žena dobila 3 godine zatvora. Jedva čekam otvaranje poglavlja koje se odnose na brak, porodicu, izdržavanje deteta jer će tada sudovi morati za svaku neosnovanu optužbu da kazne i žene. Sada se žene ne kažnjavaju pa zato i koriste ovakve situacije.
  • Debeli

    22.10.2016 23:43
    Objasni problem
    Bivše supruge često se služe manipulacijom i lažnim optužbama na štetu očeva, a i sudije se uglavnom drže doktrine "statistika dosadašnje iz sudske prakse u ovoj oblasti" i to je vrzino kolo. Nas 20ak, što prijatelja što rodbine, već godinama letujemo zajedno i zakupimo celu kuću na 15 dana. Moljakanje bivše supruge da bi svoje dete vodio na letovanje, ili da bi video svoje dete barem jednom nedeljno...
  • Vitaly

    22.10.2016 23:41
    Muškarci
    žive u nesvesti da su diskriminisani. Ali ne od žena već od sistema koji ih tome uči.
    Svaki dan gledam kako su žene više nisu žene. Postaju muškarače bez skrupula, ideje i plitkih
    kratkih emocija. Besno gledaju na svet sa uzdignutim srednjim prstom.
  • Perica

    22.10.2016 20:01
    ŠTETA
    Šteta što niste pozvali i diskrimisane žene!?
    Problem je zajednički,zar ne!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna